De kandidaten van PvdA Pro Texel zijn bekend

Door Pvda PRO Texel op 3 februari 2022

De kandidaten voor de komende gemeenteraadsverkiezingen zijn bekend: bij PvdA Pro Texel staan 17 mensen op de kieslijst. Opvallende nieuwkomer op 2 is Anneke Visser-Veltkamp, nu al commissielid en lid van de Auditcommissie. ‘Ik heb ervaring opgedaan, voel steun van alle kanten en ben nu er nu klaar voor om raadslid te zijn,’ aldus Anneke. De PvdA pro Texel heeft als kieslijst nummer 3.

Door het overlijden van Dries Veltkamp moest de lijst op het laatst worden aangepast. Dries staat helaas niet op plek 3, wat zijn grote wens was. Eric Hercules schuift door naar plek 3. Hercules heeft ervaring als raadslid en wethouder. Plek vier wordt ingenomen door huidig raadslid Nils Lely. De lijst wordt eervol afgesloten door Alfred Schaatsenberg uit Oudeschild.

De lijst is een stabiele lijst, met een vijftal frisse nieuwkomers. ‘Bestuurskracht, creativiteit, vernieuwing en betrouwbaarheid, dat komt tot uitdrukking met deze mensen,’ naar mening van de kieslijstcommissie. Huidig wethouder Remko van de Belt is ook de kandidaat-wethouder bij de komende gemeenteraadsverkiezingen in de derde week van maart.

Kieslijst

  1. Remko vd Belt – Den Burg
  2. Anneke Visser – Den Burg
  3. Eric Hercules – Den Burg
  4. Nils Lely – Den Burg
  5. Lara Kiljan – Oosterend
  6. Yolanda Legierse – Den Burg
  7. Dirk Breedveld – Den Burg
  8. Carst Komdeur – Oudeschild
  9. Arthur Oosterbaan – Den Burg
  10. Sietse vd Heide – Cocksdorp
  11. Annemarie Swart – De Waal
  12. Isabel Gonzalez – De Waal
  13. Arnold van Bruggen – Den Hoorn
  14. Gijs van Dijk heeft zich teruggetrokken uit de politiek en is niet meer verkiesbaar
  15. Henk Hilstra – De Koog
  16. Herman Ridderinkhof – Den Hoorn
  17. Alfred Schaatsenberg – Oudeschild
Pvda PRO Texel

Pvda PRO Texel

De PvdA PRO Texel stelt eilandbelang voor eigen belang. We komen op voor mensen die het echt nodig hebben en stimuleren mensen die ondernemend zijn. Natuurlijk sociaal, en met hart voor groen en economie. Progressief en professioneel. Pro Texel!

Meer over Pvda PRO Texel