Vacature: we zoeken een fractieondersteuner

Door Pvda PRO Texel op 5 februari 2022

Fractieondersteuner (v/m/x)

4 tot 8 uur per maand

Als fractieondersteuner help je de raadsleden van de PvdA. Je bent aanwezig bij de vergadering waarin de PvdA-raadsleden voor commissie en raad input krijgen van partijleden of belangstellenden. Je notuleert dan, houdt acties bij en maakt aantekeningen voor moties en amendementen. Ook mag je natuurlijk zelf adviseren of je mening geven.

PvdA Pro Texel is een serieuze, creatieve en vrolijke club. De fractie bereidt zich gedegen voor. Ben je begaan met Texel, kun je je vinden in progressieve standpunten, kun je omgaan met vertrouwelijkheid? Ben je vaardig met teksten, heb je interesse in politiek, en wil je meer weten over hoe de gemeente werkt?

Stuur voor 15 maart 2022 een e-mail naar Nils Lely: [email protected]

De vergaderingen vinden ’s avonds plaats en het uitwerken van notulen nemen bij elkaar 4 tot 8 uur per maand. Je krijgt per vergadering een vergoeding, in overleg te bepalen.

Pvda PRO Texel

Pvda PRO Texel

De PvdA PRO Texel stelt eilandbelang voor eigen belang. We komen op voor mensen die het echt nodig hebben en stimuleren mensen die ondernemend zijn. Natuurlijk sociaal, en met hart voor groen en economie. Progressief en professioneel. Pro Texel!

Meer over Pvda PRO Texel